leapșa de sănătate
ilustrație Dreamstime

Mi-am propus ca în perioada următoare să mă concentrez cât pot de mult pe educația maselor, cu un impact cât mai mare. Cum sunt medic, firește că vorbesc de sănătate, de educația medicală, pe care o consider extrem de importantă.

Ai până la 80% reducere la cărțile scrise de dr. Vasi Rădulescu. Profită acum.

descoperă ofertele ⇨

#leapșadesănătate are momentan conținut text și fiecare om citește articolele, învață din ele și apoi le dă mai departe (de asta se cheamă leapșă) pentru a participa astfel la educația celor de lângă noi.

Am decis să merg în principal pe varianta donațiilor de la voi, de la cititori, fără bani din surse dubioase, fără reclame agasante, fără alăturări cu moguli de presă. Suntem eu, niște medici, voi. Atât. Și tot ce facem, facem împreună.

Vreau să trec la următorul pas, dar nu pot face asta fără ajutorul vostru. Vreau să promovăm eficient proiectul, să producem mai multe articole ușor de citit și de distribuit, poate să facem și materiale video cu penetranță cert mai mare în rândul populației. Nu pot susține totul fără voi.

Așadar, dacă vreți să facem împreună educație medicală de calitate și să continuăm #leapșadesănătate, vă rog pe toți cei care nu au făcut-o să participe, puțin cu puțin, la acest proiect ce merită să meargă mai departe. Vi se vor întoarce în timp satisfacții uriașe. Garantez.

Îmi doresc să ajungem cea mai importantă sursă de informare în sănătate. Și pentru asta am nevoie de voi.

Puteți dona aici sau folosind oricând fereastra care se suprapune peste articole.

donează aici

 

Mulțumesc mult tuturor!
Dr. Vasi Rădulescu, fondator #leapșadesănătate

Mesaj importantSunt ultimele ore cu prețuri mici la cărți. Mai mult, folosind codul RDG10%, ai încă o extrareducere sănătoasă. Profită!

profită acum ⇨